2021-05-22 06:45:34• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Nem érdemes tovább halogatnod a probléma megoldását

Napi horoszkóp május 22-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint mostanában a szokottnál is több bókot kapsz, sokan próbálkoznak nálad. Most viszont véget kell vetned a flörtöléseknek, és immár el kellene döntened, kihez is ragaszkodsz valójában. A sors (vagy a párod) választásra kényszerít...


Bika: IV. 20. - V. 20.

A teremtő erő szombaton nagyon erősen munkálkodik benned. Alig tudod visszafogni az alkotókedvedet. Ha háztartást vezetsz, most szívesen sütsz-főzöl finomabbnál finomabb ételeket. Ha pedig más hobbiban éled meg az alkotási vágyat, abban is csodás dolgok születhetnek.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Nem érdemes tovább halogatnod a probléma megoldását. Szombaton éppen megfelelő döntést hozhatsz, és még segítséget is kapsz a végrehajtáshoz. Egyik barátod készségesen áll a rendelkezésedre, de az is lehet, hogy angyali segítséget kapsz valamilyen véletlen közjátéka folytán...


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Többet ésszel, mint erővel! – ez legyen szombati nap jelszava! Te is jobban fogod érezni magad, ha a konfliktushelyzeteket intelligens eszközökkel tudod megoldani. Bármilyen hangnemben is szóljanak hozzád a többiek, de minden körülmények között őrizd meg a higgadtságodat!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Unalmasnak éppen nem mondható a szombati napod: az egyik váratlan esemény követheti ugyanis a másikat. S mivel te szeretsz az előtérben lenni, addig élvezed az eseményeket, amíg uralni tudod azokat. Ezért legyél minél kezdeményezőbb a hosszú hétvége első napján!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Általában megszoktad, hogy te segítesz másokon. Szombaton viszont te szorulhat a környezetedet támogatására. Keresd fel az egyik barátodat, akiért már sokat tettél a múltban, s aki éppen ezért boldog lesz, ha végre ő is tehet érted valamit. Talán többet is tud, mint ahogy te azt reméled.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Jó sok feladatot, teendőt, intézni valót hagytál szombat délelőttre. Csak vigyázz, nehogy végül a feladatok intézzenek el téged... Mindig hagyj magadnak időt a merengésre, s arra, hogy megcsodáld a világ, a természet szépségét. Hosszú hétvége van, lazíts végre egy kicsit!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Szombaton képtelen leszel eltitkolni mások elől a kicsattanó jókedvedet. De végül is miért kéne, nem igaz? Talán újra szerelmesnek érzed magad, vagy csak ennek a lehetőség villant fel előtted, de tény, hogy vibrál körülötted a levegő. Élvezd ki minden percét az örömnek!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Türelemmel többre juszt, mintha mérgelődsz, csapkodsz, elégedetlenkedsz. Ha valaki, vagy valami nem váltja be a hozzá fűzött reményeidet, még mindig adhatsz annak újabb esélyt. Ne add fel, inkább lelkesítsd, vagy hódítsd meg újra az illetőt!


Bak: XII. 22. - I. 19.

Szombat délutánra elcsendesül az élet körülötted, és végre lesz alkalmad rá, hogy átértékeld a dolgokat. Talán másként látod most azt is, ami az elmúlt időben csalódást okozott neked. Valahogy minden új értelmet nyerhet – valahogy mélyebbet, mást és jobbat...


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Meglehet, hogy az elkövetkező napokban valaki nagyon közel kerül a szívedhez, és ezzel alaposan összekuszálja a jól megszervezett életedet. Még az is lehet, hogy választásra kényszerülsz. Szombaton ugyanakkor még semmiben se dönts, és semmit se hamarkodj el!


Halak: II. 19. - III. 20.

Híres vagy arról, hogy a konfliktusokat, az emberi problémákat hihetetlen empátiával tudod megoldani. De arról is, hogy sokszor meghátrálsz a másik fél javára, mert annyira a magadénak érzed az indokait. Törődj kicsit csak magaddal szombaton!

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: